Арт Магазин "Лаванда"

 

Създаден през  2017 година в град Карлово, арт магазин за цветя и подаръци „Lavanda“ има една основна цел – да прави света на своите клиенти, техните близки и обичани хора по-цветен, по-шарен, по-красив и по-добър!

Преведено на български език, името на магазина означава “Лавандула” и цели да подчертае каква е нашата визия и усещане за живота и работата ни.  

Да работиш всекидневно с цветя и хора, които обичаш е най-прекрасната работа на света, а Лаванда от своя страна е малък семеен бизнес, в който работят, творят и се забавляват заедно две поколения на едно модерно българско семейство, което цял живот е заобиколено от цветя и ги обожава.

Така ние комбинираме опита на по-възрастните с креативноста на по-младите и предлагаме уникални флорални решения специално предназначени за различни поводи като например:

 

 

  • За рожденни и именни дни;
  • За новородено бебе;
  • За романтични поводи;
  • Сватбени букети, букети за булки, шаферки, окраса за автомобили, както и цялостно организиране на сватбена окраса и други;
  • Аранжировки от живи цветя за офиси, заведения, хотели, частни домове и други;
  • Цветя в саксия;
  • Цялостно организиране и дизайн за частни и корпоративни събития;

 

Богатата ни фантазия и любов към детайла са трудни за заснемане и  възможноста да пресъздадем всички наши творения в он-лайн магазина е ограничена, затова не се притеснявайте да се свържете с нас по един от описаните начини и ние с удоволствие ще направим нещо специално за вашия повод на достъпна цена, с което да впечатлите и да бъдете незабравими.

За ваше улеснение предлагаме и възможността да го доставим напълно безплатно на посочен от вас адрес в рамките на град Карлово!

Ако все пак не вярвате на очите си, искате да се запознаете с нас или разполагате с малко свободно време, просто ни елате на гости.

Арт магазин „Лаванда“ се намира на една от най-очарователните улици в центъра на град Карлово - “Васил Левски” № 26.

Тук може да се порадвате на красиви цветя, да послушаме заедно музика, да пием по чаша кафе или просто да побъбрим, но при едно единствено условие - да вземете с Вас на излизане от цъфтящият ни магазин доза добро настроение и безплатни усмивки! 

 

Очакваме Ви :-)

 

"Лаванда 72" ЕООД | ул. "Васил Левски" № 26, 4300 Карлово, България |  Lavandabgart@gmail.com